IMG_4685_edited.jpg

NAILS

ACRYLNAGELS

Nieuwe set incl. Gelpolish

Bijwerken binnen 4 weken

Acrylnagels zien er niet alleen mooi en verzorgt uit ze zijn ook nog eens super stevig. Bij acrylnagels bepaal je zelf de vorm en lengte. Het is van belang dat de kunstnagels na 3-4 weken worden bijgewerkt, zo geniet jij langer van je nagels, blijven ze mooi en behouden ze de stevigheid. Bij het bijwerken van de nagels kun je ook kiezen voor een andere kleur, lengte en vorm. Wanneer de vorige set door een andere styliste is gezet, wordt er een nieuwe set in rekening gebracht.

 

Verandering van vorm

Wanneer je ervoor kiest om de nagels een andere vorm te laten geven is dat in de meeste gevallen gewoon mogelijk, ik kan je advies geven over welke vorm het beste bij jou past. Bij sommige vormen zul je dan wel een deel van de lengte verliezen.

Babyboom / french per nagel - per nagel 

Extra's - per nagel

Mermaid, glitter, chrome, folies, etc.

Handpainted nailart - per nagel

Reparatie binnen 7 dagen

Reparatie na 7 dagen, tijdens afspraak

Reparatie na 7 dagen losse afspraak

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een nagel afbreekt. Deze kun je tussen je afspraken door laten repareren. Wanneer u binnen 7 dagen contact opneemt is dit zelfs gratis. Bij​ 4 of meer afgebroken nagels wordt er een nieuwe set in rekening gebracht.

€35,00

€30,00

+ €5,00

+ €0,50

v.a. + €1,00

Gratis

+ €1,50

€3,50

NATUURLIJKE NAGELS

Gel polish incl. rubberbase

Gelpolish is een gekleurde lak op de nagels die wordt uitgehard met een lamp en dient na 3-4 te worden bijgewerkt. Om de nagels extra stevigheid en flexibiliteit te bieden wordt er een dun laagje rubber base aangebracht. De behandeling wordt toegepast op de natuurlijke nagels en is zonder verlenging.

Rubberbase / BIAB treatment

Rubberbase / BIAB treatment incl. gelpolish

BIAB staat voor builder in a bottle en is een ander woord voor Rubber base. De nagel wordt tijdens deze behandeling zo opgebouwd dat het zorgt voor de juiste versteviging. Biab biedt een natuurlijk resultaat en kan ook worden gecombineerd met gelpolish. Het product is flexibel waardoor scheurtjes en breuken (bijna) nooit voorkomen. De behandeling kan ook toegepast worden om de natuurlijke nagels te laten groeien of te herstellen. In sommige gevallen zijn meerdere behandelingen op regelmatige basis nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Extra's - per nagel

Mermaid, glitter, chrome, folies, etc.

Handpainted nailart - per nagel

€20,00

€26,50

€30,00

+ €0,50

v.a. + €1,00

♥ Alle bovenstaande prijzen zijn incl. btw en gelden alleen bij afspraken in de salon.

♥ Bij 3 of meer afgebroken nagels wordt een nieuwe set in rekening gebracht.

♥ Zijn je nagels door een andere styliste gezet en wil je deze door mij laten opvullen? Dan wordt er een nieuwe set in rekening gebracht.

♥ Wanneer de nagels na 5 weken worden opgevuld, wordt er een nieuwe set in rekening gebracht.

♥ De reperatie garantie van 7 dagen vervalt bij nagelbijters.

LASHES & BROWS

WIMPERBEHANDELINGEN

Lash volume lift incl. keratine

Lash volume lift incl. keratine & wimpers verven

Lashlift is semipermanente krul in de natuurlijke wimpers met een resultaat van 6 tot 10 weken. Dit ideaal voor als je allergisch bent voor wimperextensions of als je van een natuurlijker resultaat houdt. Na de behandeling is het belangrijk dat je de wimpers 24 uur droog houdt, na die tijd kun/mag je alles weer gewoon gebruiken. 

Wimpers verven

Je kunt kiezen of je tijdens de behandeling ook je wimpers wil laten verven. Dit zorgt voor diep zwarte wimpers die voller lijken en je ogen dus meer laten spreken. Dit is zowel te boeken in combinatie met de Lash Volume Lift en als losse behandeling.

€40,00

€45,00

€10,00

TREATMENTS

Brow- & Lashtreatment

Brow - & lashlift incl. keratine, verven & epileren.

Lash volume lift incl. keratine & verven - 2 personen

€84,50

€80,00

WENKBRAUWBEHANDELINGEN

Brow volume lift incl. keratine & Wenkbrauwen verven

Bij de browlift behandeling wordt dezelfde techniek toegepast als bij de lashlift. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes de juiste richting opgezet met een permanentvloeistof waardoor de wenkbrauwen voller lijken. Het resultaat blijft zo'n 6-8 weken zichtbaar.

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen verven

Wil je de wenkbrauwen donkerder of voller laten lijken, dan is het verven van de wenkbrauwen de perfecte behandeling. De lichte haartjes tussen de wenkbrauwen worden ook mee geverfd waardoor de wenkbrauwen ook gelijk voller lijken.

€34,50

€8,50

€10,00

COMBI'S

Wimpers & wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven & epileren

€17,50

€18,50

♥ Alle bovenstaande prijzen zijn incl. btw en gelden alleen bij afspraken in de salon.

IMG_6783.JPG

VISAGIE

MAKE-UP

Eyes only

Hierbij zullen alleen de ogen opgemaakt worden. Er wordt verder niets met gezichts- of lipmake-up gedaan. Dit is de perfecte optie voor je als je zelf nooit gezichtsmake-up draagt. Natuurlijk kunnen hierbij wel wimpers worden aangebracht.

Dag/avondmake-up

Dit is een zachte make-up die het gezicht en de ogen op een natuurlijke manier goed benadrukt. Natuurlijk kunnen de ogen en/of lippen extra benadrukt worden voor de avond.

Glamourmake-up

Op zoek naar iets speciaals? Dan is een glamourmake-up iets voor jou! Perfect voor (thema)feestjes, festivals en fotoshoots. 

Kinderen - tot 12 jaar

Bij een kindermake-upje wordt goed gekeken naar wat bij het kindje past, dit zal altijd in overleg gaan met de ouder. Een glossje op de lippen, lichtroze blush op de wangen en een shimmering oogschaduw. Er wordt echt de tijd gekomen om jou kindje in de watten te leggen. 

Facepaint

€17,50

 

 

 

 

€27,50

 

 

 

 

€32,50

 

 

€12,50

 

 

 

 

v.a. €20,00

WORKSHOPS

Masterclass - 1 persoon

Een masterclass is de manier om alles te leren over make-up. Tijdens een privéles leer ik je alles van begin tot eind over het aanbrengen van een make-up. Naast een dagelijkse make-up zal ik je ook leren hoe je een dagmake-up omtovert tot een prachtige avondmake-up. Nadat ik je laat zien hoe je een product het best kunt aanbrengen ga je natuurlijk ook zelf aan de slag. 

Basis - 2 personen

Basis - v.a. 3 personen

Tijdens de workshop leer ik jullie alles wat je moet weten over een basis make-up. Van de juiste foundation tot de perfecte kleur lipstick. Met een persoonlijk advies komen we samen tot een look die je uiteindelijk bij jezelf gaat leren aanbrengen

Extra - 2 personen

Extra - v.a. 3 personen

Tijdens de workshop leer ik je alles over het aanbrengen van een make-up met leuke extra's. Naast de basis leer ik jullie namelijk ook hoe je bijvoorbeeld nep wimpers aanbrengt en hoe je het gezicht het beste kunt shapen. Ook aan de ogen zal extra aandacht besteedt worden zoals bijvoorbeeld Smokey Eyes.

Kinderfeestje

Bent u op zoek naar een perfect idee voor een meidenfeestje? Dan kan ik je daarbij helpen. Tijdens deze workshop leer ik de meiden vanalles over make-up. Welke blush het beste bij hen past of welke kleur oogschaduw het beste bij de ogen staat. Natuurlijk gaan ze ook zelf aan de slag.

€75,00

€50,00

€40,00

€60,00

€50,00

€20,00

KUNSTWIMPERS

Basic lashes

Toeslag op bovenstaande make-up behandelingen

Basic lashes plakken

Incl. eyeliner & mascara

+ €5,00

€12,50

Wispy lashes

Toeslag op bovenstaande make-up behandelingen

Wispy lashes plakken

Incl. eyeliner & mascara

+ €10,00

€17,50

♥ Alle bovenstaande prijzen zijn incl. btw en gelden alleen bij afspraken in de salon.

♥ Alle kunstwimpers zijn meerdere keren te gebruiken, wanneer je ze bij je volgende afspraak meeneemt, plak ik ze gratis bij je op. (alleen i.c.m. make-up.)

♥ Workshops v.a. 3 personen worden standaard op locatie gegeven. bij 1 of 2 personen in de salon.

♥ De prijzen van de workshops zijn incl. Reiskostenvergoeding binnen geldrop. Buiten geldrop reken ik €0,40 per km.

♥ Voor workshops v.a. 4 personen kunt u contact opnemen, dan bespreken we samen uw wensen en de mogelijkheden.