BEHANDELINGEN

Bekijk hier alle behandelingen die mogelijk zijn in de salon.

Zie meer

VISAGIE

DAGMAKE-UP

Dit is een zachte make-up die het gezicht en de ogen op een natuurlijke manier goed benadrukt. Perfect voor iemand die normaal gesproken geen make-up draagt en er toch een keer wat specialer uit wil zien.

FACEPAINT

Bij deze creatieve manier van opmaken kun je zelf kiezen uit een design, alles is mogelijk. In mijn portfolio heb ik al wat voorbeelden van mogelijkheden maar natuurlijk zijn alle anderen ideeën welkom! Deze make-up is erg populair voor Halloween, Carnaval, themafeestjes en fotoshoots.

AVONDMAKE-UP

Deze make-up is net iets meer dan een dagmake-up. De ogen wat donkerder, de lippen wat feller, etc. Een avondmake-up kan ook prima overdag gedragen worden maar hierdoor is ook s'avonds goed zichtbaar. Dit is de meest populaire optie.

WIMPERS PLAKKEN

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen valse wimpers te laten plakken. Dit is dan incl. mascara en een simpele eyeliner. Je kunt zelf kiezen welke wimpers je graag wil dragen, er zijn verschillende modellen om uit te kiezen. Na het plakken van de wimpers krijg je het doosje erbij, de wimpers kunnen namelijk meerdere keren worden aangebracht. 

GLAMOURMAKE-UP

Deze make-up is het meest aanwezig. Naast de oogmake-up wordt er hierbij ook meer aandacht besteed aan het shapen en highlighten van het gezicht.

MAKE-OVER NATUREL

Ben jij er aan toe om eens helemaal omgetoverd te worden, dan ben je bij mij aan het juiste adres en is een make-over de perfecte behandeling voor jou. Tijdens een make-over bespreken we natuurlijk samen je wensen en laat ik mijn creativiteit op jou los. Ik zal ervoor zorgen dat jou make-up, haar en nagels worden gedaan.

EYES ONLY

Hierbij zullen alleen de ogen opgemaakt worden. Er wordt verder niets met gezichts- of lipmake-up gedaan. Dit is de perfecte optie voor je als je zelf nooit gezichtsmake-up draagt. Natuurlijk kunnen hierbij wel wimpers worden aangebracht.

MAKE-OVER GLAMOUR

Wil je nog meer verwend worden? Ga dan voor de Glamour Make-over, hierbij worden namelijk ook je wenkbrauwen gedaan en wordt er nog meer aandacht besteed aan je make-up door bijvoorbeeld nepwimpers toe te voegen.

NAGELS

GELLAK MET VERSTEVIGING

Acrylnagels zien er niet alleen mooi en verzorgt uit ze zijn ook nog eens super stevig. Acrylnagels kunnen helemaal gestyled worden naar jou keuze, blijven gemiddeld 3 a 4 weken zitten en groeien uit met de eigen nagels.

GELLAK MET VERSTEVIGING

Voor iedereen die niet houdt van acrylnagels maar toch verzorgde en mooie nagels wil is gellak een goede optie. Gellak is een gekleurde lak op de nagels die wordt uitgehard met een lamp. De gellak blijft 2-3 weken mooi op de nagels. 

GELLAK MET VERSTEVIGING

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een nagel afbreekt. Deze kun je tussen je afspraken door laten repareren. Wanneer u binnen 7 dagen contact opneemt is dit zelfs gratis. Bij​ 4 of meer afgebroken nagels wordt er een nieuwe set in rekening gebracht.

GELLAK MET VERSTEVIGING

Gellak biedt van zichzelf niet veel versteviging aan de nagels. Door een dun laagje versteviging aan te brengen op de natuurlijke nagels zal dat  er samen met de gellak voor zorgen dat je nagels super mooi verzorgt en stevig zijn. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van verlenging.

GELLAK MET VERSTEVIGING

Na 3 a 4 weken moeten de acrylnagels opgevuld worden. Zo blijven de nagels mooi en behouden ze de stevigheid. Tijdens het opvullen van de nagels kun je ook kiezen voor een andere look. 

Wanneer de vorige set nagels door een andere styliste is gezet, wordt er een nieuwe set in rekening gebracht.

GELLAK MET VERSTEVIGING

Als je ervoor kiest dat je geen acrylnagels meer wil, kun je ze definitief laten verwijderen. Tijdens het verwijderen zorg ik er ook voor dat de natuurlijke nagels terug in model worden gebracht en er weer netjes en verzorgt uitzien.

LASHES  & BROWS

LASH VOLUME LIFT

Lashlift is semipermanente krul voor je natuurlijke wimpers met een resultaat van 6 tot 8 weken. Dit ideaal voor als je allergisch bent voor wimperextensions of als je van een natuurlijker resultaat houdt. Na de behandeling is het belangrijk dat je de wimpers 24 uur droog houdt, na die tijd kun/mag je alles weer gewoon gebruiken. (Zelfs producten die olie bevatten!)

BROWLIFT

Bij de browlift behandeling wordt dezelfde techniek toegepast als bij de lashlift. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes de juiste richting opgezet met een permanentvloeistof waardoor de wenkbrauwen voller lijken. Het resultaat blijft zo'n 6-8 weken zichtbaar.

WIMPERS VERVEN

Je kunt kiezen of je tijdens de behandeling ook je wimpers wil laten verven. Dit zorgt voor diep zwarte wimpers die voller lijken en je ogen dus meer laten spreken. Dit is zowel te boeken in combinatie met de Lash Volume Lift en als losse behandeling.

EPILEREN

Epileren wordt met een pincet gedaan. Epileren met een pincet is niet de snelste manier maar voor vele wel het minst pijnlijk en ook nog eens super precies.

WIMPEREXTENSIONS

Bij wimperextensions maak ik gebruik van de one-by-one techniek, waarbij er één extension per natuurlijke wimper wordt geplaatst. Wimperextensions geven een voller effect dan lashlift en om een volle set te behouden is het belangrijk dat je ze iedere 2/3 weken laat bijwerken. Na de behandeling mogen de wimpers 48 uur niet nat worden.

VERVEN

Wilt u uw wenkbrauwen donkerder of voller laten lijken, dan is het verven van de wenkbrauwen de perfecte behandeling voor u. De lichte haartjes tussen de wenkbrauwen worden ook mee geverfd waardoor de wenkbrauwen ook gelijk voller lijken.

OPVULLEN

Bij wimperextensions maak ik gebruik van de one-by-one techniek, waarbij er één extension per natuurlijke wimper wordt geplaatst. Wimperextensions geven een voller effect dan lashlift en om een volle set te behouden is het belangrijk dat je ze iedere 2/3 weken laat bijwerken. Na de behandeling mogen de wimpers 48 uur niet nat worden.

BROW/LASHTREATMENT

Tijdens een brow- of lashtreatment neem ik echt even de tijd voor uw wenkbrauwen en/of wimpers. De treatments bestaan uit verschillende behandelingen.

Make-up Artist Kelsey

Kelsey Peters

Geldrop, Nederland

06-36367643

Makeupartistkelsey@hotmail.com

 

KVK: 70921075

BTW: NL230096700B02

  • Facebook
  • Instagram

HI! Mijn naam is Kelsey en alweer een aantal jaar trotse eigenaresse van mijn salon in Geldrop. Ik verwelkom je graag voor een mooie make-up, verzorgde nagels of gekrulde wimpers.

Voor meer informatie over tarieven of behandelingen, vragen en/of opmerkingen neem dan contact op.