BRUIDSMAKE-UP

Ik neem graag alle stress uit handen om jouw te laten stralen op deze prachtige en speciale dag.

Bekijk meer

Hier vindt je alle behandelingen in de categorie "Bruidsmake-up". Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen via het contactformulier onder aan de pagina. Voor de tarieven van de behandelingen kun je naar het kopje "Tarieven" gaan in het hoofdmenu.

Je bruiloft is natuurlijk de mooiste dag van je leven. Juist daarom is het ook zo belangrijk dat jij je op je mooiste voelt en toch jezelf bent. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb me het afgelopen jaar gespecialiseerd in bruidsmake-up en ik zal er die dag dus alles aan doen om jou op je perfecte dag, nog mooier te maken. Ik zorg ervoor dat de make-up er in de ochtend nog net zo mooi uitziet als in de avond/nacht. 

 

Natuurlijk zit er een groot verschil tussen een bruidsmake-up en een gewone make-up. Voor een bruidsmake-up gebruik ik andere producten en er wordt veel meer tijd aan de make-up besteed. Ook bied ik alle bruiden aan dat ze altijd contact met mij op mogen nemen op de dag van de bruiloft. Ik zorg er namelijk voor dat ik die hele dag beschikbaar ben voor als er iets is.

INHOUD BRUIDSMAKE-UP

PROEFSESSIE

Bij een bruidsmake-up zit altijd een proefsessie. Tijdens de proefsessie kijken we samen naar wat jij als bruid wil en wat goed bij jou past. Ik probeer altijd twee looks zodat je ze kunt vergelijken. We gaan net zo lang door tijdens de proefsessie tot je 100% tevreden is met de make-up. 

BRUIDSMAKE-UP

De bruidsmake-up op de dag zelf is altijd op locatie. Ik kom dan naar de door jou gekozen locatie om daar jou make-up te verzorgen. Na het aanbrengen van de make-up ontvang je van mij het lipproduct zodat je deze zelf nog kunt bijwerken gedurende de dag. 

LIPPRODUCT

Tijdens de proefsessie kijken we samen naar een passend lipproduct voor uw make-up. Dit product krijgt u van mij op de dag zelf zodat u deze zelf kunt bijwerken. 

BIJ TE BOEKEN

EXTRA PROEFSESSIE

Mocht u na de proefmake-up nog twijfelen of wilt u toch nog een andere look proberen dan is het mogelijk om een extra proefsessie bij te boeken. (Let op: De bruidsmake-up is inclusief een proefsessie, u bent dus niet verplicht om er een bij te boeken.)

TOUCH UP

Wilt u s'avonds dat de make-up bijgewerkt wordt of wilt u voor s'avonds een andere make-up, dan kunt u een "Touch-up" bij boeken. Hierbij kom ik naar de locatie van het feest om u daar te voorzien van de touch up.

NEPWIMPERS

Om uw make-up helemaal af te maken kunt u nepwimpers toevoegen. Deze kiest u tijdens de proefsessie. U krijg van mij het doosje erbij zodat u ze daar na de bruiloft terug in kunt doen en eventueel vaker kunt gebruiken. 

EXTRA PERSONEN

MAKE-UP FULLFACE

Een volledige make-up op de dag zelf voor bijvoorbeeld je (schoon)moeder, zus, vriendin of bruidsmeisjes. Deze make-up is excl. nepwimpers.

MAKE-UP BASIC

Hierbij wordt een basismake-up aangebracht die bestaat uit zachte oogmake-up, lipmake-up en blush. 

NEPWIMPERS

Nepwimpers kunnen voor voor extra personen bijgeboekt worden. Hierbij krijg je natuurlijk ook het doosje erbij zodat je de wimpers daar terug in kunt doen.

TOUCH-UP

Let op: Dit is alleen mogelijk als de bruid kiest voor een touch-up. S'avonds kun je kiezen voor het bijwerken van je huidige look of voor een andere make-up. 

PROEFSESSIE

Extra personen kunnen ook een afspraak maken voor een proefsessie. Zo weten ook zij hoe de make-up er op de dag zelf uit zal zien. Hierbij wordt een look geprobeerd die aangepast wordt tot jij en die persoon tevreden zijn. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de make-up van de bruid zodat dit niet hetzelfde is als bijvoorbeeld die van een bruidsmeisje. 

BENIEUWD NAAR DE TARIEVEN?

Natuurlijk is het ook fijn om te weten wat de kosten zijn van de bruidsmake-up. Hiervoor kun je contact met mij opnemen. Ik zal je alle informatie doorsturen via mail. Wil je naar aanleiding van die informatie een afspraak maken voor een vrijblijvende proefsessie, hoor ik dat graag! Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken.

CONTACT