Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik een afspraak maken?


Een afspraak maken kan via: - Het contact formulier op de website. - Een mail. (Makeupartistkelsey@hotmail.com) - Whatsapp of telefonisch. (06-36367643) - Social media. (Instagram: @makeupartistkelsey of facebook: Make-up artist kelsey)
Zijn de prijzen incl. of excl. btw ?


Alle prijzen op de website zijn incl. btw.
Zijn de producten ook via de website te bestellen ?


Het is helaas niet mogelijk om de producten via de website te bestellen. Je kunt natuurlijk wel contact met mij opnemen en zo de producten te bestellen. Verder zijn alle producten bij mij in de salon verkrijgbaar.

Workshops


Make-up

Hoe vaak zijn de nepwimpers te gebruiken?


De nepwimpers zijn (bij het juiste onderhoud) zo'n 5 a 6 keer te gebruiken.
Hoelang blijft de make-up zitten.


De make-up blijft gegarandeerd de hele dag mooi zitten. Het maakt dus niet uit hoelaat je een afspraak hebt. Helaas kan ik deze garantie niet geven voor de lipmake-up, deze kan gedurende de dag vervagen.

Nagels


Lashes & Brows

Wat is het verschil tussen wimperextensions en lashlift?


Het grootste verschil tussen deze twee behandelingen is natuurlijk het effect. Een lashlift wordt gedaan met de eigen wimpers en is dus een stuk natuurlijker. Bij wimperextensions worden wimpers op je natuurlijke wimperhaartjes geplaatst. Op mijn blog heb ik hier een artikel over geschreven met de complete uitleg. https://kelseypeterssite.wordpress.com/2018/10/19/het-verschil-tussen-lash-volume-lift-en-wimperextensions/
Hoelang blijven wimperextensions zitten?


Je wimpers doen er gemiddeld 6 weken over om volledige te groeien en uit te vallen. De extensions kunnen dus 6 weken blijven zitten maar dit komt haast niet voor. Dagelijks verlies je gemiddeld 2 tot 5 wimpers, het is dus logisch dat de extensions dan ook uitvallen. Ik raad je aan om je extensions iedere 2-3 weken op te laten vullen om zo altijd een mooie volle set te hebben.
Hoelang moeten mijn wimpers droogblijven?


Lashlift: 24 uur Wimperextensions: 48 uur Dit is i.v.m. het uitharden/inwerken van de lijm/producten. Zorg dat je tijdens dit proces: - Geen make-up draagt. - Niet doucht. (ook niet met de douchekop in je hand of met koud water.) - Niet naar de sauna gaat. - Niet gaat zwemmen. - Voorzichtig bent met slapen.
Wat is een Lashlift ?


Een lashlift is een semi-permanente krul in je natuurlijke wimpers. Deze wordt aangebracht door middel van lotions. Door de keratine in de lotions is deze behandeling goed voor je wimpers. Je kunt ervoor kiezen om je wimpers gelijk te laten verven zodat het effect eruit ziet alsof je mascara draagt. De lashlift blijft zitten tot je natuurlijke wimpers uitgevallen zijn, dit is zo'n 6 tot 10 weken!