Zoeken
  • Make-up Artist Kelsey

NIEUW! BROW VOLUME LIFT

Bijgewerkt op: 15 jan. 2020In dit artikel wil ik een behandeling onder de aandacht brengen die vrij nieuw is bij mij in de salon, namelijk brow volume lift of ook wel brow lamination. Deze behandeling zal bij de meeste van jullie dan ook nog niet (helemaal) bekend zijn.


Brow volume lift is vergelijkbaar met de welbekende lash volume lift, een behandeling die ik ondertussen alweer een hele tijd uitvoer in de salon. Dit is een van de meest populaire en meest geboekte behandelingen van afgelopen jaar. Juist daarom denk ik dat ook BVL het goed zal gaan doen.


Wat is Lash Volume Lift of Brow Lamination?

BVL is een behandeling waarbij de wenkbrauwhaartjes door middel van lotion in de juiste richting worden geplaatst. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en minder rommelig. De behandeling wordt afgesloten met verf en een keratine filler, dit werkt als een conditioner voor je wenkbrauwen en zal de haargroei stimuleren. Na de behandeling dien je de wenkbrauwen 24 uur droog te houden zodat de keratine goed kan inwerken.


Zoals je dus ziet is deze behandeling enorm vergelijkbaar met lash volume lift, alleen dan op de wenkbrauwen.


Welk resultaat kunnen jullie verwachten?

Nadat de behandeling is uitgevoerd en de wenkbrauwen 24 uur droog zijn gebleven, mogen de wenkbrauwen schoongemaakt worden. Na het schoonmaken zul je merken dat je wenkbrauwen gelijk de juiste vorm aannemen en dat alle haartjes de juiste richting op staan. Wel is het van belang dat de wenkbrauwen iedere ochtend even worden door geborsteld met een wimperborsteltje, zodat je de haartjes de kans geeft om terug in de juiste richting te gaan staan.


Voor

Na


Wat is mijn mening over de behandeling?

Een tijdje geleden heb ik zelf de behandeling laten doen en ik moet zeggen dat ik best verrast was. De eerste week heb ik niets aan mijn wenkbrauwen gedaan, na een week ben ik ze weer bij gaan tekenen. (Dit is omdat de verf dan wat lichter wordt.) De BVL was tot zo'n 8 weken zichtbaar, de verf 3-4 weken.


Wat is de prijs van de BVL behandeling?

Bij mij in de salon vraag ik €34,50 incl. verf, de behandeling duurt zo'n 45 minuten.


Hopelijk heb ik jullie op deze manier wat meer duidelijkheid kunnen geven. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op of laar hieronder een reactie achter.


Liefs,


312 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven